chapter 56 - frenemies

Jag lyfter på huvudet och ett brett leende sprider sig på mina läppar. "Yes please." svarade jag och tog tag i Louis hand, så vi nu stod face to face. "Eh... Im Karoline" sa jag och han ler stort. "Im Louis. Louis Tomlinson"

 

 

Alex perspektiv:

 


"So...." sa Harry och jag flinade. "Do you wanna do something tomorrow?" sa han och jag pressade ihopp läpparna medans jag tänkte igenom alla mina planer. "Actually, I cant. "sa jag och Harry gjorde en ledsen min. "But, I think that you can come with us..." sa jag och började le åt min tanke, om hur Karro, Vilja, Emma och spessiellt Embla skulle reagera om One Direction kom på besök under våran sleep over. "So is that a Yes?" sa Harry och jag nickade. "Yey!" han gjorde en tumme upp och jag skrattade åt honom. " I cant wait to see the girls faces when they see you... !" sa jag förventansfullt."Well, actually, its just me Zayn and Louis who're here." sa han och jag kollade frågande på honom. " What, why?" sa jag förvirrat. "Well, Niall is in Irland and Liam is in London with Dani" sa han och jag himlade med ögonen åt det sista. " I dont like her" mummlade jag. " Well not me neither"  höll han med. "Well, enyway, I'll text you later tomorrow, so you and the boys can meet me and the girls outside the school. Ok?" sa jag och Harry nickde. "Well, I need to go now. Just one more thing..." sa Harry och lutade sig fram och kysste mig. "Bye" sa jag när våra läppar skildes åt igen. "But wait..." jag log busigt och kollade generat undan. "So, Im your girlfriend again or..?" sa jag och Harry skrattade. "Yes you are." svarade han. "Good." jag log stort och han skakade roat på huvudet. "Perfect" sa han och sedan sa vi hejdå till varandra, och jag gick upp till mig för att förbereda mig inför imorgon.

 

*NEXT DAY*


Freda- Jaaa ! Fast det är inte bara därför jag kommer in i klassrummet med värdens flin på läpparna. Jo, det är för att jag och Emma snackade om Harry och huhr jäkla in i helvetta söt han va igår, hela vägen till skolan. Och Emma är sjukt glad hon också, över att få träffa killarna - (eller några av dom) idag.

"Alex." jag vänder mig om , och mitt leende försvinner genast, när jag ser Emblas sura min. "Hej Embla!" försöker jag, men inser snabbt att jag inte kommer kunna komma undan. "Öh... har det hänt något?" börjar jag och han himlar med ögonen. "Alex, sluta driva med mig." hon slänger ner dagens METRO på bordet framför mig, och Elon och Sindri (som jag på nåot underligt sätt hamnade mellen under plattslåttningen) kollade lika förvånat på tidningen, och sedan på mig. "Alex, WTF dejtar du Harry styles?!" utbrister Elon och Sindri i min på varandra.


 Jag kolllade chockat på tidningens omslag, och kollade sedan på Elon och Sindri, som kollade lika chockat på mig. "Öh det är Öh du vet" började jag och kollade på Embla som stod med höjde ögonbryn och armarna i kors över bröstet. Nu har det börjat samlas personer runt vårat bord, och jag kände hur mina kinder lös upp i en rosa nyans. "Vad Alex, vad vet jag?" sa Embla spydigt och jag fnissade nervöst. "Nej men, det där är inte ricktigt jag... typ" sa jag och sökte efter Emma i folkmassan som stod runt oss. Emma kollade oroligt på mig och jag mimade 'hjälp' till henne. "Alex, är du tillsammans med Harry?!" utbrister Katta, en av tjejerna i min klass. "Nej, eller öh" "Nej det är hon inte?" säger Emma och alla kollar på henne. "Men Alex, sluta ljuga, det är ju du på bilden!" säger Elon och alla killar började skratta. "Jag öh... nej men asso ja, men nej.. hehe" säger jag och kliar mig i nacken. Vad fasen ska jag göra nu. 

"Okej, det kanske är hon och Harry, och?" säger Emilia, som står brevid Emma. "OMG HARRY KYSSER DIG?!" utbrister Vilja, och rusar fram till tidningen och tar upp den. "Oh my god!" säger hon med ett stort flin, som snabbt suddas ut när hon ser alla alvarliga blickar, som just nu var ricktade mot henne. 
Hon lägger snabbt ner tidningen framför mig igen och går tillbaks till 'cirkeln' som format sig runt mig, Sindri Elon och Embla. "Alex, jag PAXADE honom, okej?Och du går och tar honom?!" skriker Embla ut. 
"Mäh Embla, man paxar väl inte killar?!" säger Sindri och reser sig upp han också. Kånstigt, så han tar mitt parti? "Embla, det är INTE mitt fel att jag lärde känna Harry, och hela One Directioner för den delen" säger jag och reser mig trött upp. Embla blänger på mig, och Elon reser sig upp han också, eftersom han inte vill vara den endå som sitter ner nu. 

"Ja, men endå" säger hon surt och jag korsar armarna jag med. "Embla, sluta , snälla. Jag orkar inte bråka med dig."  hon kollar surt på mig, och hela klassen kollar nu på henne, för att få se vad hon kommer svara. 
"Du är värdens sämsta vän, hoppas att du vet det.Och jag tänker INTE gå på dendär löjliga sleep overn idag eller någon annan gång. Jag tänker aldrig mer prata med dig" säger hon i samma stund som Madelene, våran lärare kommer in genom dörren. Alla skyndar sig snabbt till sina plattser och lektionen börjar.

 

LUNCHRAST Karros perspektiv:

 


"Alex.." jag log lite och drog i hennes ärm. "Va?" sa hon lite stressat, eftersom alla stod och knuffades utanför skåpen. "Jag skulle vilja prata med dig.." sa jag, och kännde hur ett stort leende växtre fram på mina läppar. "Haha is there something u want to tell me..?" sa hon och jag nickade. "Okej, vänta" sa hon och låste skåpet, och vi började gå mot matsalen. "Meh hallå vänta?!" ropar Sara, Emma, Emilia, Vilja och alla dom andra och kollar irriterat på oss. "Nej men vi måste snacka. Vi paxar ett bord där nere så länge" säger Alex, och don andra nickar.

"Så, vad skulle du säga?"  säger Alex, när vi hade kommigt fram till trapporna, och jag kände hur jag blev lite smått nervös. Det skulle bli lite kul att säga det iaf. "Du är den första jag berättar dethär för .. jo att igår, när jag gick hem från Vilja, snubblade jag på gatan, och så kom en kille fram till mig och hjälpte mig upp." började jag. Alex brast genast ut i gapskratt, och jag himlade irriterat fast roat med ögonen, och började skratta jag också. "AWKWARD!" flinar Alex, och jag nickar. "Haha I know. Fast det var inte det som jag skulle säga. Utan grejen var att killen som hjälpte mig upp , det var Louis" jag stannar upp och Alex bara gapar. Tänk ifall hon tror att jag bara driver? Hoppas inte det i alla fall... "OH MY GOOOOOD!" piper Alex och börjar hoppa upp och ner. Jag brister ut i skratt och tar henne i armen. "Haha Alex stå still, fål glor!" skrattar jag och Alex ler som ett fån. "Oh My God, driver du? Louis, från one direction?!" jag nickar och ler, och Alex ser helt överlycklig ut.
"Ja men du...." vi börjar gå igen och hon kollar frågande på mig. "Vad? Ah... du undrar säkert om Harry" säger Alex och jag nickar. "Snälla, va ärlig" säger jag och hon tar ett djupt andetag. "Jag och Harry dejtade typ... hela sommaren. Sen så gjorde vi slut, och nu är vi tillsammans igen" rabblar hon på med en tysst röst eftersom vi nu kommigt in i matsalen. "Nej skojar du?" säger jag och Alex nickar. "Jag är helt seriös." säger hon. Jag kisar med ögonen och håller fram min knytna näve, och pekar mot henne med lillfingret. "Fingerkroka på att du inte ljuger" säger jag och Alex skrattar, fast krokar fast mitt i mitt lillfinger. "Jag lovar." säger hon, och sedan börjar vi båda fangirla lite sådär tyst, fast endå så glor alla i ledet på oss.

När vi satt oss ner vid ett stort runt bord, så kollar alla fortfarande på oss. Eller inte på oss, utan på Alex. Dom måste ha läst tidningen imors.. Alex måste också ha märkt det, eftersom hon mitt under en mening tystnat, och nu sitter hon med en bekymrad min och kollar ut över matsalen. "Varför glor alla ?" viskar hon och jag rycker på axlarna. "Du dejtar Harry Styles, varför skulle dom INTE glo?" säger jag och Alex blänger på mig.

"Nej men tjenaa!" säger Emilia, som slår sig ner brevid mig, och snart därpå kommer Vilja, Emma, Sara, Rebecka, Alice och ett par andra tjejer, men bordet är fortfarande bara halft fyllt. "Men vart är resten då?" säger jag och Emilia rycker på axlarna. "Nej men DÄR är dom" säger Alex spydigt. Jag vände rpå huvudet, och ser hur Embla kommer gående, med Katta, Louis Ida Filippa, Erika och några andra tjejer och sätter sig vid ett bord en bit ifrån oss. "Jahopp... det var ju udda" säger Emilia och Alex flyser. "Jag tror det är för att dom alla är sura för att du dejtar Harry...." mumlar Vilja. "Men gud vad omoget." säger Sara och tar en tugga av sin mat. "Jag tycker att sånt är så barnsligt "suckar jag och Alex fnyser. "Dryga ungar dom är " säger hon surt.

 

Alex perspektiv:

 


När skolan entligen är slut, går jag , Emilia, Karro, Sara, och Vilja med raska steg ner för trapporna.
"Alex, varför är det så bråttom?!" stönar Vilja. "Du kommer frå seee.." säger jag, och kännder hur ett stort flin tar platts på mitt ansickte. När jag sedan skjuter upp dörren i antren, flämtar alla bakom mig till, och jag ler ennu större. "Heyyy guys!" ropar jag och springer raka vägen till Harry och omfamnar honom i en stor varm kram. "Hey Love" säger han och släpper taget om mig, och sedan kramar jag om en efter en. Emma var också med mig och kramade dom, medans dom snra tjejerna stod som stela stokar en bit ifrån och bara såg ut att vara i chock tillstånd. "Hallo, tjejer kom hit!" ropar jag och viftar dit dom. Dom kollar engsligt på varandra och staplar sedan fram till oss som små pingviner. Haha, men jag är facktisgt förvånad över att dom fortfarande håller sig lugna. Inombords har dom säkert ett utbrott just nu, och dom kämpar säkert imot inpulsen att bara slänga sig över dom. "Hi" sa Louis och log stort när dom kommigt fram till oss. "Öh Hi" säger Vilja, och ett stort leende spred sig på hennes läppar. "Well, this is Karro, Vilja, Emilia, and Sara" säger Emma och pekar på var och en. "Karro..?" säger Louis och kollar på Karro, och hennes kinder blir genast röda. "You are the girl from yesturday, right?" sa han och Karo började fnissa. "Hehe yes.." säger hon och Louis börjar skratta han med.

"Well, I told the boys that they could hang out with us today , I hope its okey for you guys?" sa jag, och dom nickade ivrigt. "Ofc!" log Sara, och Vilja nickade instämmande. "Alright good!" sa jag glatt.

Innan vi gick, kom några tjejer fram till killarna och bad om autografer och bilder med dom, och killarna ställde villigt upp. Sedan, innan vi gick, såg jag hur Embla kom ut ur porten, och hon frös till is och bara glodde på oss. "Harrym can u go to her and hug her?" viskade jag till Harry. Han kollade frågande på mig, men gjorde som jag sa. Jag följde efter, så jag stod en liten bit ifrån, och såg hur Harry gick fram till Embla.

"Hey!" sa han glatt. "H...Hey" sa hon och pressade fram ett leende. "Do you want a pic with me?" sa hanoch hon nickade. "Ge mig din mobil" sa jag och hon gav den lydingt till mig, "Smile!" Sa jag och tog en bild."So, its a really good pic" sa jag och räckte mobilen till henne. "Öh .. thanx" sa hon förvirrat. "You welcome!" log jag. Harry kramade hårt om henne och sa hejdå, och sedan gick vi därifrån, och Jag,Harry,Zayn,Louis,Emilia,Sara,Vilja,Karro och Emma begav oss hem till Emma.
Dethär skulle bli en awesome kväll !

   

                                                                    

 

                                                                     

 

WOHOOOOOOO KAP 56 UTE ! :D


va tycker ni?! KOMENTERA ! 

xx

 

 


Kommentarer
Postat av: Theonedirectioners

...

2012-08-31 @ 00:28:50
URL: http://theonedirecitioners.blogg.se
Postat av: MajaMaja

Asbra!!! Är det nu mera romantik ska inträffa...? Mera

2012-08-31 @ 20:45:46
URL: http://www.mistermaja.blogg.se/novell
Postat av: Jenny

Sååå bra!! Meer!! :D j

2012-09-01 @ 01:46:11
URL: http://Odnovel.blogg.se
Postat av: Sabina

Meer!! Jag vet inte varför men jag har bara en sådan där konstig känsla som säger att Niall bara borde älska Sara!

2012-09-03 @ 21:52:51
Postat av: Theonedirectioners

Sabina vet du? Jag har en konstig känsla som säger mig att Harry bara borde älska Embla, men det kommer ALDRIG hända...

2012-09-04 @ 17:27:52
URL: http://theonedirecitioners.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0