Chapter 65: I didn't expect that

 
 
But lets make some breake fast now" log han, och drog upp mig ur sängen. "Alright, but get out. I need to change" sa jag, och började putta ut honom ur rummet.
"I cant wait for the day when I can be in the same room as you wile you're canching.." suckade Harry.
"Pervert" skrattade jag och slog igen dörren.
Idag kommer bli perfekt, jag känner det på mig.
 
 
Emblas perspektiv:
 

- Embla! Frukosten är klar! ropar mamma från köket. 
- Hmmm, jag kommer... säger jag, och börjar sträcka på mig i sängen. Måste vara det bästa som finns, lov alltså. Slippa skolan, och allt som hör till. Jag orkar inte ens tänka på tjejerna i Hawaii, jag vet att de inte är hos Viljas släktingar. Klart det gör ont, men jag kan inte vara sur längre. Det är inte värt det. 
 
Jag har ju Austin.. Tänker jag när jag drar på mig mjukisbyxor och tofflor. 
Austin Austin Austin. Austin Austin Austin. Austin Austin Austin.
 
- Någon ser glad ut idag! min mamma ler mot mig när jag kommer instapplandes i köket,och  har Austin i tankarna.
- Känns bara som en bra dag att le på. svarar jag, och sätter mig vid bordet och börjar äta. 
 
- Jag och pappa går ut på stan ett tag, vill du följa med? frågar mamma. 
- Nej tack, jag ska skriva en bokrecension, för engelskan... säger jag, och hoppas att mamma inte genomskådar mig.
- Jaha okej, bra! Då ses vi sen då, glöm inte att låsa efter oss! Du kan värma på lite pasta om du blir hungrig, det finns i kylen. Pusspuss, ring om det är något!
- Hej då mamma, vi ses sen! Puss, säger jag och drar igen dörren efter dem. 
 
Äntligen ensam!! Jag rusar in i mitt rum och sätter mig framför spegeln. Borstar igenom håret och flätar luggen. Jag väger mascaran i ena handen och funderar, han har sett mig rödgråten och osminkad, jaa.. Och mina ögon ser faktiskt fina ut utan smink. Jag nöjer mig med ett jordgubbslepsyl och går istället mot garderoben för att hämta min turkosa hoodie. Därefter tar jag fram min dator från bokhyllan och sätter mig i skräddarställning i sängen. 
Loggar in, och kollar snabbt in facebook om det hänt något. Nää, trodde väl inte det. Efter att ha läst några bloggar stänger jag ner safari, och känner att mina händer skakar när jag klickar på "skype" ikonen.
 
Klart jag gillar honom. Hans rufsiga hår som han ofta gömmer i en mössa, ögonen som alltid verkar gnistra och lysa. Rösten. Det händer ofta att jag tittar på klipp, eller lyssnar igenom låtarna. Om och om igen. Jag bad honom sjunga förra veckan, men då sa han att han hellre ville göra det face2face. Det betyder ju typ att han vill ses igen! Jag förstår inte hur han kan få mig känna såhär. Varje ord tar jag in. Skämten glömmer jag inte. Hur han kan skratta åt sig själv, hur tråkiga skämten än är. Eller hur hans skratt får allt i huvudet gå runtrunt. 
 
Meddelande från Austin_Austin
 
Hey, call me when you see this! miss yah, xx.
 

Jag ändrar min status till "online" och klickar på
"ring". Det tar tio sekunder innan den välbekanta spralliga rösten fyller rummet.
 
- Finally! I thought you'd never call me!! han skrattar till och jag kan inte låta bli att le. 
 
- Like I would'nt. I'ts just my parents, I don't want them to ask alot.. You know! 
 
- I get it Embla, haah. How are you? Seems like ages since we talked. han låter faktiskt nedstämd när han säger det sista... ÅÅå Embla! Sluta tänka och börja prata istället!
 
- I'm fine acctually. You? How's the tour? I know, right? But it's so hard with the time and everything... 
snälla säg att det där lät bra. Avslappnat... Typ?! 
 
- I'm all right, pretty stressed but it's OK. The tour is killing me! When I'm done with some gig it's a interview, or a recording and then it's concert again. So it works, but I'm tired like aaaaall the time! 
Yes... True. But sooon...
 
- I want to say "I understand" haha.. I mean, I can imagine it's hard. But hang on! You're the best!
Sooon what? 
 
- Haha, omg I wonder how many who's said "I understand when the don't"! But I understan what you mean, and thank's. I truly miss u! 
 
- I miss u to! I know you're not playing in sweden but are you playing in norway or something like that? 
 
- That was what I wanted to say, I'm getting vacation over New Years! And since my Ant lives in Sweden I'm thinking, to take a flight to you. Would you like to spend New Years with me Embla?
 
Jag som hade tänkt ut detta, vad jag skulle säga om han sa något i stil med att vi skulle ses. Och nu när jag hörde det, va huvudet tomt! Klart jag ville det, men hur skulle det gå till? Vad skulle mamma och pappa säga? Var skulle vi vara? 
 
- Embla.. You there? Jag ryckte till av Austins röst. 
 
- Sorry! It's not that I don't want to, I just didn't expect that. But Austin, I'd love to! When are you coming? 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emilias perspektiv: 
 

Kära dagbok!
Snart har en vecka gått, i åre.
Vi åkte direkt efter julavslutningen, och kom sent på kvällen. Då bestämdes det att vi skulle sova syskonvis, men efter protester sov jag och Ebba i samma rum, och Alexis och Lucas i det andra. 
Huset är ganska stort, typisk skidstuga som ligger ett stenkast ifrån backarna. Två badrum, fyra sovrum, kök, hall och vardagsrum. I vårt rum va det kaos, med kläder, godis och väskor överallt... Annars är det bra. 
Vi gör inte mycket, åker skidor såklart, och på kvällarna spelar vi kort eller tittar på tv.Fast det är inte mycket att titta på, här finns bara 1:an,2:an och 4:an. Men det funkar.. Matlagningen är uppdelad,varje morgon lottas ett par fram. Gissa vem jag ska laga med ikväll? Alexis.. Jag kommer bränna allt och spilla och greja, jag lovar! 
Förrutom att jag verkar göra bort mig heeela tiden känns det helt ok att vara här tillsammans med honom. (och de andra såklart) Det är inte lika hemskt som jag trodde det skulle vara, men det kan ju bero på att vi aldrig är ensamma. Det är alltid folk runt omkring! Inte för att jag tror att han kanske vill vara ensam, ärligt talat verkar han inte intresserad på det sättet. Nu knackar det på dörren, så det är bäst att jag slutar. Jag undrar hur den här resan kommer sluta.... Wish me luck!! 
 
- Emilia? Alexis röst hörs från andra sidan dörren, och han knackar försiktigt på. Jag slänger in dagboken under sängen och tar fram min mobil, och rättar till håret. 
- Mmm... Det är öppet, säger jag och låtsas spela heeelt obekymrad. 
Han öppnar dörren, som gör motstånd med tanke på hur mycket saker som ligger på golvet. 
 
- Oj shiet! skrattar han, Här var det ordning!
- Haha aa.... Självklart! ler jag tillbaka. 
- Jag och Lucas tänkte dra ut ett tag i backarna... Ska du med? De vuxna är på Ebbas skidskolagrej så annars blir du ensam häääär! han drar på orden och gör gester med händerna, i något försök att... Ja jag vet inte ens vad han försöker med, men jag fnissar och säger:
- Ja då har jag väl inget val... Suck måste man hänga med er två alltså. Men aja, jag kommer ska bara byta om. 
- Gr8, vi drar fram skidorna så länge, säger han och vinkar med ena handen innan han går ut och stänger dörren efter sig. 
 
Jag öppnar garderoben, tar fram ett underställ, och tar på mig det. Flätar håret i två flätor och hittar min mössa som håller håret på plats. Innan jag går plockar jag fram mobilen och skickar ett snabbt sms till tjejerna i klassen, Hur har ni det? Saknar er, puss! <3 
Därefter hämtar jag jacka och täckbyxor och skyndar ut till killarna. De står och pratar, och tittar otåligt på mig. 
- Så jäkla seg Emilia! Kom igen då! säger Lucas. 
Jag lipar åt min spydiga bror och knäpper på mig skidorna. 
- Vilken backe tar vi först? frågar Alexis. 
Jag rycker på axlarna. 
- Spelar ingen roll, säger jag. 
- Vi tar ankarliften där borta och så ser vi då! säger Lucas och tar fart med sina stavar. 
 
- ÅÅÅåå herregud jag är helt slut! Säger vi alla tre i kör och skrattande slänger vi oss på soffan. Föräldrarna är inte hemma än, trots att klockan är över fyra och de åkte runt klockan elva. 
- Jag är så kall! säger Lucas och blåser på sina fingrar. 
- Varm choklad? säger Alexis och tittar menande på mig. 
- Vaddå ska jag göra det, åt er? hmpf knappast! säger jag. 
- Haha men ingen av oss kan ju det.. Snäääääällla Emilia? säger Alexis
- Snälla snäääälla? frågar Lucas.
- Kan inte? Hur svårt är det att värma mjölk..?! Men.. fine! Men då får ni ställa in skidorna i förrådet! svarar jag och reser mig från soffan. 
- Inte en chans, det är ju kvällsskidåkning ikväll! säger Alexis glatt. 
- Skojar du? Det kommer va svinkallt klagar Lucas. Plus att jag är helt slut!
- Ääääh kom igen! Det är as nice! säger Alexis. 
- Aldrig i livet, inte en chans. Lucas skakar på huvudet.
- Durå Emilia, är du på? 
Under deras konversation har jag koncentrerat mig på att svara på tjejernas ivriga sms om hur de har det och hur bruna de är, och skriva svar på deras frågor. När jag upprepar Alexis fråga i huvudet vaknar jag till. Jag är faktiskt riktigt trött, och ikväll skulle ju Emma ringa.. Men hur ofta kommer denna chans? 
- Aa visst, säger jag. 
- Bra. säger Alexis och säger sen: Var är chokladen? med ett flin.
Jag slår till honom med en kudde och går ut i köket och sätter på en kastrull med mjölk. 

Middagen består av spagetti och köttfärssås, som faktiskt blev riktigt bra. Jag klarade mig utan att spilla och faktum är att han var klumpigare än jag, vi skrattade mycket. Väldigt mycket. 
Nu står han i dörren och knäpper sina pjäxor. Jag drar på mig jackan, och tar på mig vantarna. Det är en fin kväll. Backen är upplyst och snön nyplogad. Stjärnorna sprider ut sig på himlen och det är lagom kallt. 
Inte många är uppe i backarna, utan det är nästan bara vi. 
Vi tar oss ner till ankarliften och helt plötsligt står vi där, påväg upp. 
Tack och lov är det inte tyst, tvärtom har vi massor att prata om. Betyg, kompisar, hans fotboll och min dans, vi skämtar och skojbråkar och så är vi högst upp på toppen. 
- Försten ner? Frågar han och pekar på en röd backe. 
- KÖÖÖÖÖÖR! ropar jag och tar fart. 
 
När vi är nere vid liften igen disskuterar vi vem som vunnit. Han insisterar att han vann, eftersom jag fuskade vid starten. Jag klagar på att han sprang de sista 20 meterna, vilket är mer fusk än att jag startade innan. 
När vi ska ta liften snubblar han till, och vi får backa undan. När nästa lift kommer fastnar han med jackan i en anslagstavla och vi får återigen backa. Jag kan inte låta bli att skratta, och Alexis rodnar men börjar istället kittla mig, och vi missar ytterligare två liftar. 
- Fan ungar, ska ni leka får ni gå ur kön! ryter liftpersonalen. 
- Förlåt kvider jag fram mellan skrattattackerna. 
Vi tar nästa lift, och skrattande tar vi oss mot toppen igen. 
 
 

HOOOLA! 
Hade jättesvårt att skriva det här kapitlet, för visste inte precis hur jag skulle skriva. 
Men det fick bli bra typ.. Lite omväxling från Hawaii kapitlen! 
Hoppas ni gilla det. Eller nåt..
Hahaha pössi
/maliiiin 
 
 
 

chapter 64.- Kisses

 
 
"that was a wonderful way to tell me to shut up " viskade jag när våra läppar skiljdes åt.
Våra ögon möttes igen, och jag log stort. "Yeh, I know right" flinade han, och återigen möttes våra läppar i ennu en fantastisk kyss.
 
 
 
Zayns perspektiv:
 

"Haha, stop it!" skrattadeVilja, och istället för att fortsätta skvätta på mig, sprang hon mot stranden. "Haha Come back!" ropade jag, och försökte springa efter, eftersom det är ricktigt tungt att springa i vatten, men på något sätt lyckades Vilja springa upp på stranden väldigt fort.
Hon stannade och kollade glatt på mig, och skrattade högt, vilket jag också gjorde.
"Nooo!" ropade hon sedan, när jag kom upp ur vattnet, och slängde mig på henne. Jag skrattade och lyfte upp henne över axeln, och hon skrattade och sprattlade och bad mig att släppa ner henne. "Aint gonna happend" skrattade jag, och sprang upp till verandan av huset, och slängde i oss båda i poolen.
 
"Oh My God I hate you!" skrattade Vilja när hon kom upp ur vattnet. "Nah, you dont" flinade jag, och ställde mig upp i poolen. Hon blängde surt på mig, och jag flinade ennu större. "Yes I do!" protesterade hon, och försökte ställa sig upp, vilket hon inte lyckades med eftersom det ar för djupt för henne. "No you dont" upprespade jag, och gick närmare henne. "Yes I do!" hon kollade surt på mig, men misslyckades, och ci båda brast ut i skratt.
"Bebe you love me, everyone does" sa jag  och kollade stolt på henne. "Haha omg ! " utbrast Vilja och kollade skepptisgt på mig "No, thats not true" flinade hon, och jag gick närmare henne. "Its not?" sa jag, och höjde flörtigt på ögonbryrna. "Are you sure?" fortsatte jag, och jag fram till henne, så att vi nästan stog öga mot ögoa.
Hon sparkade livligt med fötterna för att hålla sig flytande, och kollade in i mina ögon.
"Yeh I am" mummlade hon, och jag kollade skepptisgt på henne. "If you would hate me,why do you like this then?" sa jag, och våra läppar var bara cm ifrån varandra, och jag såg hur Vilja,
kollade frågande på mig. "Do what?" sa hon förvirrat. "This" viskade jag, och lät mina läppar snudda vid hennes, medans jag tog henne närmare mig, och så att hon satt på mina höfter istället för att simma.
 
Jag kännde hur hom la armarna runt min nacke, och jag höll om henne runt idjan.
Hon kysste mig hårt tillbaks, och jag började gå fram tills vi nådde fram till poolkanten, och jag satte henne på den. Vi fortsatte kyssas, och jag hoppade också upp på kanten, och lutade mig över henne.
Utan att avbryta kyssen, la hon sig ner, och jag la mig över.
Våra tungor möttes, och jag kände hur hon log mot mina läppar.
Lusten bubblade innom mig, och presis då, hörde vi ett "Oh, Hi guys!" 
 
Vi hoppade ifrån varanra i panik, och kollade shockat upp på honom, och sedan på varandra.
"What the fluck man!" mummlade ag surt, och hon brast ut i skratt.
Karro tittade fram bakom honom, och hon förståd genast vad som hade hänt.
"Oh.. I'll go in now so.. Karro" sa hon, och reste sig upp , och vinkade till sig Karro.
 
"Hahaha omg!" utbrast Louis, när tjejerna hade sprungit in. " WHY did you have to interrupt us?!" utbrast jag och ställde mig surt up. "Haha I dont know, I kind of just hade som fun" flinade han. "Fun? Do you know what fun is?" sa jag surt och frågande. "No what?" sa han och jag började flina. "THIS!" jag tog tag i honom, och drog ner honom i poolen.
 
 
Karros perspektiv:
 

Både jag och Vilja marsherade stressat in till huset, och istället för att gå genom ' korridårenä fram till mitt rum, tänkte jag att vi skulle kunna gå igenom Alex och Harrys rumm, för att genast komma in till mig.
Fast det är klart...
När vi slog upp dörren, hörde vi två personer skrika till, vilket vi också gjorde.
"TÄNK LAMPJÄKELN!" ropade Vilja, och jag gjorde som hon sa.
Lampan tändes, och på sängen låg Alex och Harry, men tack och lov med kläderna på.
"Oh My God Im sorry!" pep jag, och Alex gömde ansicktet i sina händer. "GTFO!" ropade Harry."Hihi sure.." mummlade Vilja, och vi sprang ut or rummet.
 
"KAN INTE BARA ALLA SLUTA PUSSAS!" ubtrast jag och smällde igen dörren efter mig.
"Vadårå? Är du sur för att du är den enda okyssta här?" flinade Vilja, och jag kollade skepptisgt på henne.
"Faktum är att jag kysste Lou." sa jag, och Vilja gapade stort mot mig. "Nej!" "Jo" 
Vi stog tysta och stund och bara kollade på varandra, och sedan brast båda ut i pipiga ljus, och vi hoppade runt och sjöng någon glädjedans.
"OMG vi har kysst någon i One Direction omgomgomg!" vi slog barandra på händerna, och hoppade runt och var helt galna, och det slutade med att vi kramade om varandra och bara skrattade.
 
 
 
Nialls perspektiv:

 

Eftertexterna började visas på den stora plastma TVn och jag kännde att jag var ricktigt trött.
Sara sov lutad mot min axel medans Emma sov i Liams knä, och jag var den enda vakna.
Alex och Harry hade gåt in på sitt rum efter kanske halva filmen, och nu sitter jag härsjälv.
Jag gäspade stort, och kollade sedan ner på Sara.
"Naaw youäre so cute" viskade jag, och tog bort en hårslinga ur hennes ansickte.
Hon såg ut som en liten sovande engel.
Fast nu måste jag på något sätt ta mig upp, utan att vecka henne, och dom andra.
Jag lyfte försicktigt upp Sara, och gick smidigt upp ur soffan, och la sedan tillbaks henne.
Ja, det gick ju bra.
 
Jag örde hur några pratade i köket, så jag gick dit och möttes av Lou och Zayn.
"Hey dudes, whats up?" sa jag, och öppnade kylen. "Well we have some problems. " sa Zayn. "And I blame it on Harry!" konstaterade Louis. "Yeh, but what is it then?" sa jag frågande, och don suckade.
"I kissed Karro. And Zayn kissed Vilja. AND Liam is dating Emma. AND Hazza is Alex boyfriend. " sa Zayn, och tog en klung av sin kaffe. "Soooo..?" as jag frågade , och hällde upp ett glas mjölk till mig.
"So? Dont you get it Niall? If the fans find out, or if the police find out, Were in BIG trubble" sa Lou.
Först fattade jag inget, fast sedan föll allt i platts.
 
Emma och Liam sover i samma sovrum, vilket Harry och Alex också gör-
Vem vet vad som händer där? Och Både Liam och Harry är myndiga, vilket Emma och Alex INTE är.
Inte ens byxmyndiga.
Och Ifall Zayn nu blir kär i Vilja, och Louis i Karro... Då kommer ju jag och Sara...
"Oh no" suckade jag, och kliade mig i nacken.
"Yeh. And I think that I really like Karro. And I dont know what to do. And what will the fans think about us? Or their parends?" utbrast Louis. "I agree. We have to do something..." suckade Zayn.
"But what?" sa jag oförstående.
"I dont know. But I'll figure something out - tomorrow. Good night people" suckade Louis, och gick ut ur köket.
"Well, I think I like Vilja too. And in fact, I kissed her today. And I liked it" suckade Zayn, och drog sin hand genom håret. " Do you like Sara?" frågade han mig sedan, och jag ryckte på axlarna. "I actually dont know. " suckade jag.
"Well, I hope you dont. We have enough trubble already" suckade Zayn, och ställde in sin kopp i diskmaskinen.
"Good night bro" sa han, och lämnade mig sedan i köket.
 
Alex perspektiv:
*next day*
 

Jag vaknade av att solen sipprade in mellan gardingerna, och jag kollade mig yrvaket runt om i rummet.
Just det- jag är i Hawaii. 
Jag vände mig lyckligt om, och kollade på Harry som sov som en liten ängel.
Gud vad jag älskar honom.
Jag tryckte mina läppar hårt mot hanns, och han vaknade snabbt till och kysste mig hårt tillbaks.
"Good morning beautiful" log han sedan, och öppnade ögonen. "Good morning bebe" svarade jag, och kysste honom ennu en gång. "What time is it?" frågade han, och gnuggade sig i ögonen.
"I dont know wait" jag tog upp hans mobil och kollade klockan. "Its 8 o'clock" svarade jag, och han kollade trött på mig. "Uhh why did you wake me up?" suckade han. "Haha I dunno, but Im not tired, so let get up" svarade jag glatt. "Alright. I need to take a shower. Are you coming with me?" frågade han flörtigt och satte sig upp.
"ah... let me think" sa jag och höjde flörtigt på ögonbryna. "No" svarade jag sedan, och flinade.
Han himlade med ögonen och jag skrattade åt hans reaktin.
Han gick ut till badrummet, och när jag hörde att vattnet sattes på i dushen puttade jag upp kuddarna mot väggen så att jag satt bekvämt, och tog sedan fram Harrys mobil igen.
 
Åhh hur kan jag lista ut hans kod? Jag suckade och slog in 0000.
Till min stora förvåning funkade det inte. Jag försökte med 2680 fast det funkade inte häller.
Sedan provade jag 2-5-3-9 och den låstes snabbt upp. "Naaw gilligt !" fnissade jag för mig själv, och gick sedan in på twitter.
Han hade flera tusen nya omnämningar, så jag läste några, och följde några fans. Harry har nog inget imot det.
Sedan gick jag in på 'tright a need tweet' och skrev snabt in.
 
'Wohoo finns det några svennar inne dårå?! xD xx -anonym. '
 

När  jag publiserade den blev alla som galna och twittrade Harry som galningar. 
Jag skrattade för mig själv, och gick in för att skriva något mer.
 
'Muahah someone is hacked ! :* xx'
 

När jag skrivigt det och följt lite mer personer, 
gick jag ut från twitter och tog lite egobilder, jag är ju jag, och 
jag kan inte hålla i en iphone4 utan att göra det.
 
Sedan la jag ifr¨n mig hans mobil, och gick in på min egen.Jag gick in på mig twitter,
och såg att jag hade ett flertal nya följare och omnämningar. Självkart frågar alla ifall jag dejtar Harry.
Jag suckade och loggade ut, och gick sedan in på min privata IG och tog en bild på ursikten genom fönstert, och la upp den.
Efter bara några secunder hade nästan alla från klassen komenterat om hur avundsjuka dom var på att vi
hade åkt till Viljas moster.
Ha - Om dom bara visste !
 
Harry kom in i rummet och var ombytt till Jeans och en T-short och la sig på mage framför mig.
"So , what are we doing today?" frågade han. Jag tänkte efter en stund, och fick värdens bästa ide.
"I know, lets make a picnic somewere on the beatch! We can be there all day and just have fun!" utbrast jag. "Haha sure. Lets ask the other ones when they wake up first. But lets make some breake fast now" log han, och drog upp mig ur sängen. "Alright, but get out. I need to change" sa jag, och började putta ut honom ur rummet.
"I cant wait for the day when I can be in the same room as you wile you're canching.." suckade Harry.
"Pervert" skrattade jag och slog igen dörren.
Idag kommer bli perfect, jag känner det på mig.
 
 
                                                    
 

Tråkis inlägg I KNOW men nu händer det saker !
Vad tror ni kommer hända ? Vad kommer Louis hitta på ?
Vad kommer hända med Niall och Sara?
KOMENTERA!
 

chapter 63 - that was a wonderful way to tell me to shut up .

Tre dagar efter det åkte han tillbaks till LA, men vi har skypat varige dag, och  varige gång jag ser honom får jag en kännsla i kroppen, jag vet inte ricktigt vad det är, men jag blir helt varm och... lycklig?
 
 
 
Karos perspektiv:
 

Jag stod med min morgonrock i badrummet, och hade presis duschat klart.
Jag betracktade min spegelbild, och jag hade ett stort leende på läpparna. Men det är klart jag har, jag
är ju i Hawaii med One Direction.
Och i rummet brevid, står Louis.
 
Jag tog fran min necessär, och började lägga på en lätt sminkning.
Sedan torkade jag håret, och plattade det.
På dörren hängde min vita tajta klänning,så jag tog på den, och kollade mig ennu en gång i spegeln.
Ser bra ut- tänkte jag och och log stort.
 
"You look amazing" jag vände mig om, och Louis stod lutan mot dörren, och han hade ett stort leende på sina läppar. "Well, thank you" sa jag och log blygt mot honom. "I love you're dress" sa han, och gick fram till mig, och sträckte fram sin had mot mit. Jag tog imot den, och han snörrade runt mig, så att han kunde betrackta hur jag såg ut. Jag fnittrade och kände hur rodnaden spred sig på mina kinder.
En pinsam tystnad spred sig runt oss, och jag kollade in i hans gröna ögon.
Hans vackra ögon kollade utforskade tillbaks på mig, och min blick gled sackta ner till hans läppar.
Jag kollade återigen upp till hans ögon, och såg att han kollade på mina läppar också.
Och utan att tänka på det, lutade jag mig närmare honom, tills jag kände hans
svala andedräckt mot mitt ansickte. "I.... I cant" sa Louis plötsligt, och lutade sig bak från mig.
"Im.. Im sorrry!" sa jag i panik, och backade snabbt undan. "Its Okey" mumlade Louis, och vände sedan på klacken, och gick ut ur badrummet.
 
 
 
 
Saras perspektiv:
 
 
"Im ready now!" ropade jag, och småsprang ner för trappan ner till vardagsrummet.
Konstigt, ingen här. Jag brukar ju alltid vara klar sist. "Well, thank God , I dont need to be alone anymore" suckade någon bakom mig. Jag vände mig om, och Niall stog där med ett stort leende på läpparna "You look really nice" sa han sedan, och jag började genast rodna. "Well thank you!" sa jag, och fnissade. "You dont look to ugly yourselfe" sa jag och Niall skrattade han också.
Niall satte sig sidan i soffan, och jag satte mig blygt brevid. Det var en liten awkward tystnad, och jag bestämde mig för att bryta den, men lite småprat. "Im really hungry" sa jag, och Niall nickade. "Me too. Thats why, I have this" sa han, och tog fram godis ur sin ficka, sendan höll han fingret för munnen, och höjde busigt på ögonbrynen. "Want some?" log han sedan, och öppnade påsen. "Yes please" log jag, och han sträckte fram påsen mot mig.
 
Vi satt och pratade ett tag, och tillslut var godiset slut."
"Wow, you're voracious" skrattade jag, och Niall himlade med ögonen. "I'm a man, I need food !" sa han, och jag skrattade. "Yeh, you're a man!" flinade jag och kollade skepptisgt på honom. "Haha that was mean" sa han, och spelade ledsen. "Haha, thats wasn't mean!" protesterade jag, och han skrattade han också.
"No but seriusly, Im still hungry" sa Niall sedan, och vi båda brast ut i skratt. "I told you, youre voracious" skrattade jag och han skakade på huvudet. 
"People, are you coming !?" ropade jag , i hopp om att alla u huset skulle höra.
"Yeh, Were starving over here!" ropade Niall, vilket fick oss att skratta igen, och i samma ögonlick kom Karo in i rummet, med en bekymrad min.
"Is everything okey?" sa Niall, och jag kollade oroligt på henne. "Yeh, its fine" sa hon, och slog sig ner i soffan brevid Niall. "Are you sure?" sa jag oroligt. "You know you can talk to me about everything?" fortsate jag, och Karro suckade. "I almost kissed Louis, okey?!" utbrast hon, och både jag och Niall kollade shockat på henne. "What?!" utbrast Niall, och Karro öppnade munnen för att svara något, när Zayn och Vilja kom gående ner för trappan. "Not a world" viskade Karro, och vi nickade lydigt.
"Vas hapenin?!" utbrast Zayn, som hoppad ner i soffan han också, och jag började flina, vilket Vilja och Karro också började göra. "What?" sa zayn, och flinade han också, fast han inte ens visste varför.
"You just said ' Vas happenin'" sa Vilja överlyckligt, och Zayn och Niall började skratta.
 
Vilja hade en svart skjorta, med ett par jeanshorts, och uppsatt hår.
Hon stog och kollade överlyckligt på Zayn, och jag är kanske ingen expert på kärlek,
men jag vet att hon gillar honom.
 
"So, guys, sorry it took some thime, but we're ready now" sa Emma, och hon gick med Liam , som hade armen runt henne. "Were are Alex,Harry and Louis?" sa Liam sedan, och vi alla ryckte på axlarna.
"Alex is right here!" hörde vi ett rop från övervåningen, och sedan åkte någon ner för trappräckter , och så stog Alex nedanför trappan. "Ha, that was fun, you should trye it" flinade hon, och vi alla himlade med ögonen och flinade. 
"WOHOOOO!!" hördes ennu en röst, och sedan åkte ennu en ner för räcket, och landade brevid Alex. "Oh My God that was really fun! You should seriously try it mates!" utbrast Louis, och vi alla började skratta, förutom Karro då, som kollade lite halft deppigt ner i golvet.
 
"So, shall we go?" sa jag sedan, och reste mig upp.
"Yeh lets go" sa Alex, och vi allla började gå mot dörren. "HARRY WE'RE LEAVING!" ropade vi alla i kör, och Harry kom springandes från rummen vid vattnet. "So, whos driving?" sa han, och när vi alla kom ut.
 
"Well, Harry tale this car, with Alex,Karro Vilja and Zayn, and I'll take the rest" sa Liam.
"Ok, cool" svarade Harry, och vi satte oss i bilarna, och till min stora glädje hamnade jag brevid Niall i baksätet.
 
 
Viljas perspektiv:
 

Vi satt inne i en grymt mysig resturang, och jag satt mitt emot Zayn, i utkanten av bordet.
Vi alla satt och småpratade, och åt efterrät. Första dagen här i i Hawaii har varigt grym.
Och det bästa är , att jag är rät så säker på att Zayn gillar mig.
Ikväll, måste jag snacka med tjejerna och e dom om lite tipps om vad jag ska göra, eftersom 
jag tror värkligen att jag gillar honom..
Jag gjorde allt för att hänga med i samtalet, fast jag kunde inte sluta blicken från Zayn.
Alla skrattade åt något skämt, och Zayn vände på huvudet, för att kolla på mig, och våra blickar möttes.
"So, what did you think about the food then ?" log han stort mot mig. "It was really good" svarade jag, och tog ennu en tigga av min cream brulle. "Yeh, it was" nickade ham, och jag tänkte panikslaget på vad jag skulle säga nu. "Hey you, cant we take a night swim when we'll get back?" sa Zayn, och fjärilarna hoppade vilt omkring i min mage. "Yeh sure! Just you and me, or..." började jag, och han nickade. "Yeh, just us two" sa han, och jag fnittrade. "That will be awesome"  sa jag, och log stort mot honom.
 
 
 
Karros perspektiv:
 
 

"Ohh Im stuffed!" pustade Lou, när vi kom in genom dörren. "Oh me too!" suckade Alex, och dom båda slängde sig ner på soffan. Vilja och Zayn sprang in på sina rum för att byta om, medans Niall, Harry, Alex och Sara bestämde sig för att kolla på en skräckfilm.  "Karro, can we take a walk down the beatch?" saLouis, och utan att möta hans ögon nickade jag. "Yeh sure. I just need to change " sa jag, och gick iväg till mitt rum, vart jag mötte vilja på vägen. "Jag och Zayn ska ta ett nattbad ! Asso omg !" viskade hon och jag skrattade. "Jag är glad för dig,..." mummladejag och gick in på mittt rum.
 
Jag bytte snabbt om till ett par skjorts och en bikinitopp, och saedan en vit skjorta över det, utan att knäppa den. Jag speglade mig, och fixade lite snabbt till mitt smink,
och sedan borstade igenom håret med fingrarna. Bra, nu är jag klar.
 
Jag släckte lampan och gick sedan ut till vardagsrummet, vart Louis stod, Han hade bytt om till 
en T'shirt och ett par vanliga jeans. "So, shall we go?" sa han , när han märkte att jag kom in i rummet. "Yeh sure" svarade jag. 
Ingen av oss satte på oss skorna, eftersom vi endå skulle gå på stranden.
När vi kommigt ut från huset, så hörde vi hur Zayn och Vilja plaskades nere i vattnet och skrattade glatt och livligt.
Vi gick förbi dom, och gick sedan längst med stranden.
Det var rät så mörkt ute, och det blåste varmt och svalt runt oss. "Karro..." började Lou, och stannade upp.
"Yeh?" sa jag nervöst och stannade jag också. Han tog mina händer i sina, och kollade djupt in i mina ögon.
Jag kollade indan, och kollade ner på mina fötter, som grävde ner sig i sanden.
Han suckade, och tog sin hand under min haka, och tog upp mit huvud så att vi fick ögonkontackt igen. Jag bet mig nervöst i läppen, och han suckade trött.
"Karro,dont you get it? I really - Really like you" sa han tillslut, och det känndes som om att mit hjärta missade ett slag. "You do?" sa jag, och ett stort leende spred sig på mitt ansickte.
"Yeh, and thats the problem" suckade han sedan, och mitt leende försvann. "I dont get it..." mummlade jag, och kollade återigen ner i sanden. "You are 14, and Im 20"  sa han och kollade alvarligt på mig.
"Yeh, and Alex' is 14, and Harry is 18..!" protesterade jag, och kännde hur tårarna brände bakom ögonlocken.
"But... thats Harry...!" utbrast Louis, och släppte mina händer. "But age is just a number !" utbrast jag, och drog åt mig mina händer. "Karro please !" "No Louis please dont tell me a crappy speech about that you like me, and some day maybe we can be together, but ...." började jag babbla på, och då, just då, tryckte Louis sina läppar mot mina.
 
 
"that was a wonderful way to tell me to shut up " viskade jag när våra läppar skiljdes åt.
Våra ögon möttes igen, och jag log stort. "Yeh, I know right" flinade han, och återigen möttes våra läppar i ennu en fantastisk kyss.
 
 
                                                                                                                                           
 

OMG !!
Vad tycker ni?! Vad tycker ni om KYSSEN?! Trodde ni att
det skulle hända? :O
KOMENTERA NU ifall ni vill ha nästa kapittel, för jag skriver nästa efter 4 komentarer ;)
xxx
 

chapter 62 - Hawaii

" 'vi är bara väldigt bra kompisar' " imiterade Karro mig, och jag himlade med ögonen. "Friends with benefits!" skrattade Vilja, och alla skrattade återigen.
"Jaja, kul och mogna ni är då" sa jag och lipade. "Kom nu, annars missar vi incheckningen" sa Sara.
"You're right. Nu sticker viiii!" ropade jag , och vi gick in i arlanda.
 
 
Alex perspektiv:
 
 

"Vakna Vakna Vakna, vi är framme nuuuu!" ropade jag glat och klappade händerna. "Meh, hallooo!" sa jag lite surt och började putta på Emma och Sara, som satt på säterna runt mig.
"Mmm..." mummlade Emma och putttade mig åt sidan.
"Meh hjäälp" suckade jag, och kollade över Sara, till raden mitt imot oss. "Haha, jag har samma problem.." viskade Vilja, som hade Karro sovande i hennes knä, och en gammal gubbe som lutade sig mot hennes axel.
Jag brast ut i gapskratt och Sara vaknade och kollade surt på mig. "Tyst, snälla?" mumlade hon.
"Hahaha kolla!" sa jag och pekade på Vilja.
Sara vred på huvudet och brast ut i skratt hon också.
"Sluta, det är inte kul!" sa hon och vi började bara skratta ennu med.
"Vad är det som är så kul?" gäspade Emma, fast kollade sedan trött fast roat på Vilja. "Hjääälp mig!" sa hon surt. "Hahaha klara dig själv " sa Sara, och vi gimivifade. "Ne stackars Vilja..." flinade Emma. "Ja, stackars mig, så hjälp mig nu!" sa Vilja. "Haha nej du får väcka honom själv " flinade Emma igen.
"Men jag kan hjälpa dig med Karro..:" sa jag och flinade lite finurligt. Sedan tog jag upp en av servetterna som låg på golvet och slängde den på Karro. Fast när hon inte märkte något, tog jag ut äpplet ur sidofacket och slängde det på henne.
"AJ!" hon flög upp, vilket gjorde att Vilja stötte till gubben, och nu var alla vakna. "ALEX det gjorde ont !" sa hon surt, och gnuggade sig på kinden. "Haha men varför tror du att det var jag?" sa jag, och alla blängde på mig. (fast inte gubben då.) "Vem annars?" sa Sara, och vi började skratta.
 
Vi följde sedan gubbens exempel, genom att börja flocka ihopp våra saker, och sedan gå ut ur planet.
"Ja, lite awkward att vi är sist ut" fnissade Vilja. "Haha exakt." höll jag med.
Vi gick igenom massa rum, tills vi kom till pass/biljett kontrollen, så fick vi visa upp den och sen började vi gå dit vart man ska hämta sitt bagage.
"Fast vänta, skulle killarna hämta upp oss där sa du?" sa Vilja och jag nickade. "Dom har hyrt två bilar." svarade jag.  "Okej... kan vi kanske gå in till badrummet först? Fixa till oss lite du vet. Vi har ju endå suttigt på ett flyg i en evighet.." sa Vilja. "Och vi vill se bra ut när du ses med Zayn" flinade jag. "Haha ja, det vill jag!" skrattade hon. "Okej, här är en pil med en tjej och en med en kille på. Vi ska nog bara följa den" sa jag och Vilja nickade.
Bakom oss gick dom andra, trötta och döda. Det var bara jag och Vilja som sovigt igenom hela första delen av resan, så vi var inte för trötta. Vi han ju piggna till på planet sen.
 
 
Badrummet var ett stort rum, med bås , och en stor spegel och handfat under.
"Wow, jag trodde inte att det skulle vara såhär 'lyxigt' inne på en toalett i Hawaii" sa Sara. 
Vi andra höll med, och plaskade sedan snsicktet i kallvatten för att piggna till, och sminkade oss sedan lite lätt.
När vi var klara med dert, gick vi iväg för att få våra väskor till oss,
och sedan gick vi mot utgången.
"Tror ni det kommer bli svårt att se dom?" frågade Jag, och kollade oroligt ut genom glasdörrarna.
"Nejdå, det kommer det säkert inte." svarade Emma. "Eller kanske." sa Karro, medans Vilja bara ryckte på axlarna. "Vi får väl hoppas på att dom ser oss dårå" sa Sara, och vi gick ut ur flygplattsen.
 
En varm brik svempte över oss, och en fucktig värme la sig över våra armar.
Palmer överallt, och splen sken starkt, även fast det var 4 på kvällen. Den behagliga värmen på kroppen känndes mycket bra, eftersom det var så kallt i sverige. Och luckten av ... av glödje känndes tydligt.
Dendär kännslan och luckten, det var obeskriviligt.
Och som tur var det inte så svårt att urskillja killarna, eftersom dom stod i en liten klunda med tjejer runt sig.
 
"Harry !" Ropade jag överlyckligt. Han höjde på huvudet, och våra ögon möttes. "Alex!" fjärilarna bubblade som galningar i min mage, och jag blrjade springa mot honom, och hoppade upp i hans famn, och kramade honom så hårt jag kunde. 
 
 
Nialls perspektiv:
 

"Alex!" utropade Harry, och både jag och Louis, som stått upptagna med att signera en bild kollade upp.
Louis ansickte bildades genast till ett stort leende, och han och Karro gick med snabba steg mot varandra och möttes sedan i en stor kram.
Harry och Alex stog redan och kramades, Liam och Emma gjorde det dom också, och Zayn stod och pratade med Vilja. Dom såg ricktigt överlyckliga ut båda två.
Jag vred på huvudet, och en bit ifrån mig stog en söt blondin, och såg lika lonley ut som jag.
Jag gick fram till henne och sträckte fram handen.
"Hi, Im Niall" sa jag och log stort. "Hi Niall. Im Sara" svarade hon, och log hon också.
 
 
 
 
Emmas perspektiv:
 

"OMG this house is SICK" utbrast Alex. vi alla gick in i huset, och vi tjejer stod med öppna munnar i hallen.
"Im glad you like it" sa Harry och kysste Alex på kinden. "Like?! You mean LOVE, right?" sa Vilja och Zayn skakade roat på huvudet. "Haha, do you want a kiss too?" flinade Alex. "Maybe" sa Vilja och log lurigt. "Ofc u can have one" sa Zayn, och gav Vilja en snabb kyss på klinden. Hon fnissade och jag log.
"Its amazing. How many rooms is it ?" sa jag och kollade ner på mina och Liams samanlirkade händer. "Its 8. So, some of you girls neew to sleep with someone of us.." sa Louis. "Well, I think Alex will be sleeping with Harry " sa Liam. "Sleepning? Ha!" fnös Niall, och alla började skratta. Alex himlade med ögonen och Harry bara skakade på huvudet, och skrattade han också.
"Well, whos the other one volonteer then?" sa Louis, och kollade lite snätt på Karo. "Well.. I can sleep with Emma... if its okey for you?" sa Liam och kollade på mig. 
Jag döljde ett leende och nickade. "Sure" svarade jag, och fjärilarna bubblade upp i min mage.
"Well, then we'll see how it will turn out during the weeks here" sa Sara. "Yep. But lets get radye. I wanna go to the beatch !" utropade Alex. "Oh yes me tooo!" höll Vilja med i, och vi anndra höll med vi också.
"So, lets just pack up our things, and then lets gooo" sa Liam, och vi alla hjälptes sedan åt att bära upp alla väskor till sina rum.
 
*
 
 
Alex perspektiv:
 

"Vad ska jag ha för bikini !" ropar jag, och tar förgivet att tjejerna ska höra mig.
Våra rumm ligger ju endå brevidvarandra här på övervåningen.
Huset är delat i två delar, en del som är två våningar, och på övervåningarna finns det 4 gigantiska sovrum, och 3 GIGANTISKA badrumm, som hör ihopp med dom rummen.
Där sover Niall, Zayn , Liam och Emma , Vilja och 
Sen finns det en undervåing, med vardagsrumm, kök, Matsal, och spelrum, med biljardbord och en hemma bio. Fast alla dom rummen är som ett enda stort rum. Coolt right?
Sen går en del av huset ut som en terass, som leder ut till havet och stranden, vart det finns tre sovrum, och tre badrum som hör ihopp med sovrummen.
Louis sovrum låg längst ut till vattnet,och rummet brevid är Karros.
Sedan kommer mitt och Harrys.
Jag stod nu inne på mitt med Karro och Vilja.
"Inte jag häller..." säger Emma och kommer in i rummet.
"Jag ska ha denhär"  säger Sara, och kommer in med en jätte fin bikini på sig. Rosa underdel, och en Lila överdel med Gula, Rosa och oranga blomor. "Jag tycker du ska ha denhär" säger hon sedan, och håller upå min med USA flaggan. "Tycker jag också!" instämmer vilja. "Okej tack, då blir det den !" säger jag glatt. "Jag tycker du ska ha denhär."  Och holler upp min blåa med svarta ränder på mot Emma. "Får jag låna dne av dig?" frågade hon. "Klart du får!" svarade jag. "Men i sånna fall, får jag låna denhär av dig Emma?" säger Karro, och tar upp en rosa / korall lysnade bikini ur Emmaslilla bikini hög. "Självklart" svarade Emma. 
"Jaha, men vad ska jag ha då?" sa Vilja oroligt. "Denhär!" sa jag och lyffter upp hennes ljusrosa med volanger på överdelen." Ja, jag har facktisgt aldrig haft den" flinar hon. "Haha, det måste ju bli en första gång, right?" säger jagoch blinkar med ena ögat.
 
Vi klär om, och går sedan ut till killarna på terassen , och dom står redan ombytta och vänter på oss.
Med mutra steg går vi mot stranden, och pratar om hur resan hit gick.
När vi väl kommer fram, kollar vi tjejer frågade runt omkring oss. "Why are we alone here?" sa Sara frågande. "Well, this beatch is our. It came with the house!" sa Louis överlyckligt. "Yeh, now we dont have to deal with all the fans all the time" förklarade Niall.
"Oh, cool!" sa Vilja glatt. "Well....  the Last one in is a LOSER" vrålar jag, och vi alla slänger oss ner i vattnet. Eller alla förutom badkrukan Sara. "Haha LOSER" ropar Vilja, och skvätter vatten på henne. "Haha no Im not a loser" svarade hon, och slängde sig ner i vattnet hon också. "Yes you are. " flinade Niall.  "Alright.... but a cute Loser, right?" sa hon. "Yes, a cute Loser" sa Niall, och Sara började rodna. 
 
Jag flinade åt dom, och helt plöttsligt åker jag ner under vattnet. Jag flyger panikslaget upp och möts av Harrys busiga leende. "Harry! You almoust killd me!" skrattade jag och torkade mig under ögonen. "Haha, yes, you yes, you could have died" sa han och himlade med ögonen. "Haha I hate you!" skrattade jag, och kramade hårt om honom. "I hate you too" svarade han, och tryckte sina läppar mot mina.
 
Allt känndes helt perfect. Harry och jag, i det varma vattnet, med mmina bästaste vänner 
runt omkring oss, som skrattar och har det kul. Den varma luften, och solen som började gå ner bakom alla palmer. Allt var helt perfect.
Harry lutar sig bak, och vi lutat våra pannor mot varandras. "I love you" sa jag. "I love you more." svarade Harry. "No, thats impossible" viskar jag i protest. "No, cuz I love you more then anything" sa han och kysste mig på nästippen. Jag skulle presis började protestera, när dom andra drar in oss i sitt vattenkrig.
 
 
Emblas perspektiv:
 

19 december.
Jag och Alex, har inte pratat på snart 2 månader. 
Jag har inte pratat med någon av dom, altså inte Emilia, Vilja, Karro, Sara, Emma...
Men som tur är, har dom inte träffats med One Direction något mer. Eller det är iaf vad jag vet.
Ibland ser jag hur Alex står med sin mobil och bara ler åt något SMS. 
Karro låter INGEN hålla på med hennes mobil längre, och jag tror att det är för att någon kanske kollar deras telefonnummer/KIk/privata twitter. Vilja pratar om någon kille hon gillar hela tiden, men hon säger aldrig vad ''han' heter. Fast jag fattar att det är Zayn. Emma är inte längre singel, och Liam har twittrat henne.
Sara är det inget spessielt med. Hon är bara med i dendär lilla kretsen. 
Men jag.... det enda som lyser upp min dag är Austin.
 
Jag minns hur jag fick veta att Austin facktisgt var en känndis.
 
EN månad tidigare*
 

"Heyy Austin! OMG I cant believe that Youre actually here... omg can I take a pic with you?!" sa en tjej som kommigt fram till oss. Jag kollade frågade på henne och sedan på honom. "Uh.. sure. " svarade han och ställde sig brevid henne."Thank you!" sa hon överlyckligt sen. "You welcome honey" svarade han. Hon började fnittra, och vi fortsatte sedan gå.
"What was that about?" sa jag frågande. "Well... I dont think you know this but I have a .. uh.. Im here in sweden to record my second album. So the first day we met, I was actually hiding from some fans" sa han. Jag stannade upp  och kollade chockat på honom. "Haha what? No you're kidding, right?" sa jag och Austin log lite blygt. "Hehe no Im not..." sa han, och tog fram sin mobil, och höll sedan upp den framför mig. "OMG u have like 1 000 000 followes on twitter?! " utbrast jag. "Haha yeh, Im like... famous or something" sa han lite blygt. "Omg ! Nooo! You have to show me your songs or something!" utbrast jag. "Haha, alright, follow me to my hotell and I'll play my first song for you" flinade han, och vi började gå mot hanns hotell-
 
*
 
Tre dagar efter det åkte han tillbaks till LA, men vi har skypat varige dag, och  varige gång jag ser honom får jag en kännsla i kroppen, jag vet inte ricktigt vad det är, men jag blir helt varm och... lycklig?
 
 
                                                        
 
 

Såååå vad tycker ni?!
DOM ÄR I HAWAII NUUU XD
Och nu kommer det börja. Allt som ni någonsin har väntat er,
och lite till. Och BELIEVE me, ni kommer vara i shock när denhär novellen är slut.
Så, läs och njut, och KOMENTERA :*
puss och hej leverpastej !
 
 
 

chapter 61 - Imagine , your perfect christmas

"Vad ?" sa hon och jag skakade på huvudet. "Nej, glöm det. Jag ... eh det va inget" sa jag igen. "Okej. " sa hon och ryckte på axlarna. Jag tittade mot TVn och försökte konsentrera mig på filmen, vilket inte gick så bra, eftersom alla mina tankar var vid One Direction, och Hawaii. Och om Zayn. Gud vad jag gillar honom !!
 
 
I
 
Emilias perspektiv:
 

Jag kollade mig i spegeln och nog nöjt. Jag ser facktist ricktigt bra ut.
Lite mascara och liiite puder. Jag brukar inte sminka mig, så
det blev ricktigt bra för en ovan hand.
Fast ja det är ju klart, jag petade mig i ögat med mascara borsten ett par gånger, men 
mitt öga kommer nog inte vara lika rött om ett tag... hoppas jag.
 Det knackade på dörren och min storasyster Elin kom in i rummet. "Vad fin du är gumman" log hon. "Hehe tack. Jag ser väl inte översminkad ut eller så?" sa jag oroligt, och hon skakade på huvudet.
"Nejdå. Det är elt perfect." sa honoch jag log tacksamt. "Bra." jag granskade mig återigen i spegeln, och vände mig sedan mot Elin igen. "Ja, men jag måste gå nu. Jag ska ses med Simon." sa hon och jag kollade surt på henne. "Skojar du med mig? Ska du lämna mig själv här med dom?!" sa jag och låtsades spela sårad.
"Haha, du klarar dig" flinade hon. "Okej men hejdååå"  sa hon och började gå ut ur rummet.
Jag ställde mig vid dörröppningen och kollade hur rummet såg ut.
Mitt stora vita rum såg helt okej ut, inte för stökigt kan man väl säga.
 
Jag hörde hur dörrklockan ringde där nere ringa, och mitt hjärta frös till is i några secunder.
"Ey, Emilia, kommer du eller?" sa Lucas, som nu stod bakom mig. Jag nickade och tog ett djupt andetag. "Visst. Vilka är det som kommer nu igen?" ljög jag och Lucas suckade. "Snälla Emilia, va inte såhär nu. Du kanske inte gillar Alexis längre, men va bara inte så sjukt dryg.." jag stannade upp och glodde på honom. "Jag? Dryg? HA. Det var dagens det." jag fortsatte gå ner för trappan, och hörde hur Lucas suckade och följde efter mig. Fast det var inte det enda man hörde.
Jag hörde även hur Alexis, hans lillasyster Ebba, och deras föreldrar pratade med mamma
och pappa nere i hallen. 
"Nej men hej Emilia! Va kul att se dig igen!" sa Marie, Alexis mamma, oc gav mig en varm kram. "Hej" sa jag och log stort. "Hej stumpan!" sa Roger, som är Alexis pappa.
Jag log mot båda, och sen när jag väl skulle säga hej till Alexis, blev det bara en awkward kram som bara var hämsk. Sedan hoppade Ebba på mig och kramade hårt om mig. "Jag har saknat dig!" sa hon glatt och jag skrattade. "Jag har saknat dig också!" svarade jag.
"Kom vi går och leker!" sa Ebba, och försökte dra iväg mig. Alla andra stod och pratade, eller snarere förflyttade sig till köket i snigelfart, så jag tog tillfället i ackt. "Okej, kom" sa jag, och vi smet iväg till vardagsrummet. 
Ebba började genast försöka få mig att leka kurragömma med henne, och jag klandrar henne inte.
En liten glad 4ra åring. Ja... kulkul.
"Okej, jag ränkar till 50, sen kommer jag. Är det bra?" sa jag och hon nickade glatt.
"Då börjar jag ränka!" sa jag och gämde ansicktet i händerna. "Ett.... två... tre...fyra....fem... * ... Trettiofem, trettiosex,,,,trettiosjuAAAAA!" någon krep tag på mig i sidorna, ohc det kittlades och gjorde ont och var obehagligt på samma gång. Jag skrek till och vände mig panikslaget om. "Varför står du här helt lonley då?" sa Alexis, och log ett snett leende. "Jodu, jag leker med din lillasyrra." svarade jag. "Haha har du kul?" sa han och jag himlade med ögonen. "Jätte . Du borde vara med" sa jag och han skrattade. Jag log stort och kännde en varm kännsla sprida sig innom mig. Han kollade på mig med ett stort leende, som fick mig att glömma allt runt omkring oss, och jag kollade ner på hanns läppar. "Jag.. öh.." "Det är mat nu" vi båda vänder sig snabbt om, och Lucas står i dörröppningen. "Vad gör ni två?!" sa han och kollade frågande på oss med stora ögon. "Öh.. inget" svarade Alexis. "Nej, inget" höll jag med. "Okej... kommer ni eller?" sa Lucas, men fortfarande på sin vackt. "Jaja, sluta tjata.." mummlade jag, och vi gick ut till köket vart dom vuxna redan satt., och bordet var vackert uppdukat, och på varige tallrik låg det en stor bit Oxfile.
 
*
 
När middagen väl var uppäten, så harklade mamma sig. "Jo, jag tror jag ska berätte en sak för er ungar" sa hon och vi kollade frågande på henne. "Jo, att i jul har vi tänk hyra en stuga uppe i Åre, och bo där under jullovet!" sa mamma glatt. "Låter inte det kul? Så kan vi åka skidor om dagarna också!" sa Marie lyckligt. "Jo, det låter väl... kul antar jag" sa Lucas. "Men, kan alla åka skidor då?" sa min pappa.
"Ja det kan väl alla." sa Alexis. "Inte Ebba dårå. Fast hon får väl gå på skidskola" sa mamma. "Låter det bra Ebba?" log Roger. "Ebba...?" vi alla kollade på henne platts, och den var tomm.
Sedan kollade alla på mig.
"Åh men nej ! Jag glömde ju leta efter henne!" jag flög upp från stolen och sprang upp för trapporna.
 
"Ebba?! Kom fram nu gumman...!!" ropade jag lite halft panikslaget. "Ebba, vart är du!" ropade Alexis , osm nu stod revid mig. "Åh dethär är ditt fel.." mumlade jag surt. "Hur kan det vara mitt fel att du glömde leta efter min lillasyster!" sa han surt. "Ja, du skulle inte ha avbrytigt mig!" sa jag , och hon öppnade munnen för att säga något tillbaks, när vi hörde ett skratt ur mitt rum. "EBBA!" ropade vi i mun på varandra. 
Vi rusade in till mig, och återigen hördes ett skratt. "Ebba, kom fram" sa Alexis och vi hörde en suck.
"Okejdå..." och sedna kröp lilla Ebba fram, från min säng.
"Herre gud Ebba, du har legat där i snart 1 timme ju!" sa jag och kramade om henne.
"Och du hittade mig inte!" sa hon stolt. "Höhö... nej det gjorde jag inte. Gå ner och ät nu..." sa jag.
"Okej!" hon hoppade ut ur mitt rum, och jag hörde hur hon sprang ner till köket.
 
"Åh gud" jag la mig ner på rygg i sängen, och Alexis la sig brevid mig.
"Ska det bli kul då?" sa han. "Vadå?" "Ja du vet, åka till åre. " sa han. "Ja. Det kommer det väl." sa jag.
För allt är kul när jag får vara med honom.
 
 
 
Alex perspektiv :
*TVÅ MONADER SENARE*
 

"Vi ska till hawaiiiii!" ropade Vilja glatt, och vi alla brast ut i skratt. "Omg dethär kommer bli GRYMT!" sa Sara, och vi andra nickade. "Asso fatta, tre veckor i Hawaii med One Direction! INGET kan gå fel nu!" sa Karro. "Och du kommer sååååå flörta med Louis." flinade jag. "Och Zayn ska bli min. " sa Vilja, och vi alla började skratta. "Och Harry och jag -were going down" sa jag och blinkade med ena ögat, vilket bara fick alla att skratta ennu mer. "Your grows!" skrattade Emma, och jag himlade med ögonen. "Jag skojade bara - daah. Men jag har inte träffat honom på två månader. Jag saknar mig ääälskling." sa jag och log lite.
 
Jag, Sara, Emma, Vilja och Karro satt nu i en taxi påväg till Arlanda. 
Och det facktum att vi alla lyckats få åka för våra föreldrar var ett miracel. 
Men man kanske inte ska säga att det var ricktigt på rictigt,... eller... det dom tror, är att vi
ska åka till Viljas släcktingar. Men till vårat försvar, så har hon släcktingar där.
Som ska ta hand om oss. Fast dom, är väldigt oansvariga av sig (vilket Viljas mamma iiiinte ricktigt tänkte på, ) så dom kommer säkert inte ens märka att vi facktisgt kommer bo hos några andra. Fast dess utom är dom bara 20, så dom kommer nog fatta att vi vill bo hos våra.... killar?
Jaja.
 
Bilen stannade och Sara och Emma som satt närmast fönstret, kollade förväntansfullt ut på arlanda.
"När vi går ut ur denhår bilen så..." började Sara. "Inget predikande nu bara. Nu sticker vi!" sa jag och smällde upp dörren.
När vi entligen fick ut allt vår bagage ur bilen, och presis när vi skulle gå in, såg vi att det stod 3 tjejer en bit ifrån oss som visskade och kollade på oss.
Vi sattade upp och kollade frågade på dom, och dom puttade fram en av tjejerna mot oss.
Hon kollade osäkert på mig, men gick sedan fram till mig och log.
"Hej jo, jag undrar bara ifall det är du som dejtar Harry Styles?" sa hon..
"Öh, nej vi är bara väldigt bra vänner" log jag till svar. "Okej. Tack, god jul dårå..." sa hon, och gick bårt till tjejerna igen, och sedan gick dom alla iväg.
" 'vi är bara väldigt bra kompisar' " imiterade Karro mig, och jag himlade med ögonen. "Friends with benefits!" skrattade Vilja, och alla skrattade återigen.
"Jaja, kul och mogna ni är då" sa jag och lipade. "Kom nu, annars missar vi incheckningen" sa Sara.
"You're right. Nu sticker viiii!" ropade jag , och vi gick in i arlanda.
 
                                                      
 
 
                                                                             
 
 

Ojoj... sry lite cp men nu vill jag få fram min ide, så allt går frammot här i novellen.
Så , ja KOMENTERA så får ni se hur det går i hawaii ;)
xx

RSS 2.0